reclama autocenter

Voleibalistele de la Unic Piatra Neamț sunt pe val în ciuda tuturor greutăților de ordin numeric și financiar. Ele au repurtat sâmbătă, 4 februarie, a treia victorie la rând, scor 3-0 (23, 16, 23) cu SCM Pitești, echipă nou-promovată în prima divizie. Meciul a durat o oră și 10 minute de joc și n-a fost chiar așa de ușor de câștigat pentru formația gazdă.

„De obicei, echipele evoluează cu multă ardoare contra noastră. E important că am învins în trei seturi, mai clar decât am făcut-o la Pitești și cu 23 de puncte ne menținem pe locul al șaselea. Am jucat destul de degajat. La serviciu și pe apărare am fost foarte bune în acest meci și felicit toată echipa pentru victorie”, au fost cuvintele de la finalul partidei ale profesoarei Mihaela Voievod, antrenoarea Unicului.

Dezamăgire mare pentru fanii voleibaliștilor de la VCM-LPS. Nici în fața unei echipe vecine de clasament (CS ”U” Cluj, penultimul loc), jucătorii pietreni nu au putut obține prima victorie în actualul sezon din care s-au scurs deja 16 etape. Elevii antrenorului Nicolae Buruș au cedat cu 2-3 (20, 17, -20, -23, -9) după ce au condus cu 2-0 la seturi și cu 21-20 în actul al patrulea și cu trei puncte sunt în continuare codașii Diviziei A1.

„După ce am câștigat primele două seturi nu a mai mers primirea și nu am mai putut finaliza. Și setul al cincelea l-am început rău și nu ne-am mai putut redresa. Nici eu nu am cuvinte. Nu știu mai multe să spun”, a declarat antrenorul Nicolae Buruș.

Sâmbăta viitoare, fetele de la Unic evoluează pe terenul Penicilinei Iași, iar VCM-LPS se deplasează la CSM București. (Ana MOISE; Foto: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentJandarmii mulțumesc protestatarilor pentru maniera civilizată de protest
Articolul următorPMP – un partid cu preocupări locale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.