Un meci de totul sau nimic pentru voleibalistele de la Unic Piatra Neamț va avea loc, sâmbătă, 11 martie, de la ora 14:00, în Sala Polivalentă de pe Calea Romanului. Hambele și compania înfruntă ocupanta locului al doilea, CSM București, în ultima partidă din campionatul regulat și au nevoie de toate cele trei puncte pentru a face parte ulterior din grupa valorică 1-6.

Trebuie să ne adjudecăm trei puncte neapărat și să știți că nimic nu-i imposibil în sport”, a declarat profesoara Mihaela Voivod, antrenoarea secundă a Unicului.

”Este ultima șansă de a mai prinde locul al 6-lea. Și două puncte într-un fel ne-ar ajuta, dar ar trebui ca Penicilina Iași să piardă cu 0-3 sau 1-3 la Dinamo București. Dacă noi obținem trei puncte, atunci egalăm CSM Lugoj la punctaveraj și rămânem noi pe locul al 6-lea în clasament, pentru că avem setaverajul mai bun. Întâlnim o echipă foarte bună, experimentată, o grupare de top. Ne jucăm ultima carte și suntem conștiente de asta”.

Și voleibaliștii de la VCM-LPS Piatra Neamț dispută sâmbătă, 11 martie, ultimul joc din returul sezonului. Indiferent de rezultatul pe care-l vor înregistra la ACS Volei Municipal Zalău, ei vor face parte din grupa valorică 7-12. Partida din județul Sălaj va începe la ora 16:00. Faza a doua a campionatului va începe la sfârșitul săptămânii viitoare. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)