Unic Piatra Neamţ a pierdut cu 0-3 meciul susţinut în etapa inaugurală a campionatului Diviziei feminine A1, în compania formaţiei CSM Bucureşti, câştigătoare a medaliilor de bronz în ediţia precedentă a campionatului, dar şi una din pretendentele la titlu în actualul sezon. Înaintea debutului în noul sezon competiţional, echipa pietreană a izbutit să perfecteze împrumutul pe timp de un an al jucătoarei Iuliana Matache, de la Ştiinţa Bacău.

La finalul meciului, antrenoarea Mihaela Voivod s-a declarat mulţumită de rezultat, în condiţiile în care formaţia pietreană a avut-o în teren pe junioara Oana Bulai, în postură de centru, elevă în clasa a XI-a a Liceului cu Program Sportiv, după ce Liliana Curcă a renunţat în această vară la activitatea competiţională şi cu un ridicător nou, Alexandra Pîntea.

Celelalte rezultate: Dinamo – Volei Alba Blaj 1-3, Rapid Bucureşti – U Cluj Napoca 1-3, CSM Tirgoviste – Penicilina Iasi 3-0, CSM Lugoj – Ştiinta Bacău 2-3, SCMU Craiova – Medicina Târgu Mureş 0-3. (Mihai STOIAN; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentLA MECI: Politicienii la lojă, fostele glorii în ploaie! GALERIE FOTO
Articolul următorIonel ARSENE, președinte PSD Neamț: “După votul de astăzi, PSD va fi întărit”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.