Voleibalistele de la Unic au început cu un succes categoric play-out-ul Diviziei A1. Pietrencele s-au impus cu 3-0 (25:18, 25:19, 25:17) în fața ultimei clasate, SCMU Craiova, și așteaptă miercuri, 22 martie, de la ora 14:00, vizita Penicilinei Iași, care a câștigat cu același scor partida cu CSU Galați.

„De acum vine greul, pentru că vom juca într-un ritm amețitor. Vom avea câte două meciuri pe săptămână până pe 26 aprilie când se va încheia campionatul. Sunt zile de foc, sperăm să rezistăm. Am câștigat în trei seturi și am făcut-o destul de ușor.  Miercuri, datele problemei se vor schimba, pentru că întâlnim o echipă mult mai bună cu care ne aflăm în luptă directă pentru ocuparea locului al 7-lea. Craiova și Galațiul cred că vor retrograda”, a spus, imediat după joc, Mihaela Voivod, antrenoarea secundă a Unicului.

În turneul locurilor 7-12, secțiunea masculină, VCM-LPS Piatra Neamț a cedat cu 1-3 (25:16, 21:25, 25:13, 25:20) la Știința Explorări Baia Mare. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedent19 martie – Ziua paşaportului românesc
Articolul următorDGASPC Neamţ acuză lipsa de cooperare a DIICOT şi Poliţiei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.