pietricica turism

unic 05

Unic-LPS Piatra Neamț s-a reunit și a intrat în cantonament la Viișoara, acolo unde antrenamentele conduse de Marian Constantinescu și Mihaela Voivod se vor axa pe pregătirea fizică a sportivelor până pe 17 august, la care se vor adăuga și antrenamente în sală, după care echipa va începe să pregătească noul sezon din punct de vedere tehnico-tactic.

„Vom face un cantonament, pentru că este nevoie de energie pe toată durata campionatului. Este nevoie la o echipă care va avea meciuri dese într-o perioadă scurtă de timp. Lotul s-a completat și va mai fi completat în cel mai scurt timp cu jucătoare care să ne ajute să nu mai avem emoțiile din sezoanele precedente”, a declarat Marian Constantin, antrenorul principal al Unicului.

În lotul care a terminat sezonul precedent pe locul 8 în România mai sunt Ramona Căpățână, Andreea Munteanu, Andreea Marin Iliescu și Ana Maria Hambele. A părăsit echipa centrul Liliana Curcă, care s-a transferat la Penicilina Iași. Au fost transferate centrul Ioana Roman, care vine de la Baia Mare, Alexandra Ciucu de la Râmnicu Vâlcea, care evoluează pe postul de libero, în timp ce Cristina Zanfir a revenit la Piatra Neamț, după perioada petrecută la Târgoviște. Alături de ele, au mai fost transferate la începutul verii Yasmin Constantin, de la Charleroi, și Ioana Simovici. În total, în momentul de față sunt 9 jucătoare la Unic-LPS, plus trei junioare aduse din Republica Moldova și una din Pitești, care vor participa cu echipa LPS-ului în campionatul junioarelor ce debutează în toamna acestui an. (Cristi SOROCEANU)