Abia pe la jumătatea lunii decembrie apar primele evenimente în Piatra-Neamț și în județ, așa încât, pe lângă o plimbare prin Piatra lui Crăciun-Tărâmul Moșului sau shopping prin marile centre comerciale în căutarea celor mai potrivite cadouri, singura variantă care rămâne de a petrece timpul cu cei dragi rămân filmele de la cinema.

Unde mergem în weekend? Plimbare, shopping și filme!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCinema Mon Amour propune astăzi, 10 decembrie, de la ora 13,20, o animație Disney interesantă. “Motanul încălțat – Ultima dorință”, în care îndrăgitul personaj, căruia i-a împrumutat vocea actorul Antonio Banderas,  descoperă că în aventurile sale a reușit să piardă opt din cele nouă vieți ale sale. Așadar, pornește într-o călătorie epică pentru a-și găsi ultima dorință de care depinde recâștigarea vieților sale de motan. Cum va face acest lucru rămâne să descoperiți împreună cu cei mici din familie.

Tot Mon Amour rulează, de la ora 15,30, o animație de sezon pentru întreaga familie -“Crăciunul ursulețului Teddy”. O fetiță pe nume Mariann descoperă cel mai drăguț ursuleț de pluș la târgul de Crăciun din oraș și își dorește ca acesta să-i devină cel mai bun prieten. Și l-ar dori tare mult drept cadou, însă ursulețul ar vrea să ajungă în casa unei familii bogate. Iar lucrurile încep să se complice…Așa începe o aventură specială pentru cei doi.

Pentru cei care încă nu au văzut comedia românească, despre viața într-o corporație, “Teambuilding” cu Matei Dima și Micutzu, mai au oportunitatea aceasta, tot la Cinema Mon Amour, de la ora 17,30.

Unde mergem în weekend? Plimbare, shopping și filme!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe seară, tot aici, de la ora 19,30, rulează “Crăciun de coșmar”, deopotrivă film de acțiune, comedie, crimă și horror, nerecomandat copiilor. Îl puteți vedea pe Moș Crăciun în acțiune încercând să se salveze Crăciunul de un grup de mercenari.

La Cinema Shopping City din Piatra-Neamț, pe lângă animația “Motanul încălțat – Ultima dorință” și thriller-ul “Crăciun de coșmar”, mai puteți viziona filmul românesc de familie “Haihui în timp” și drama “Omul lui Dumnezeu”. Man of God este un film dramă biografic grecesc în limba engleză, din 2021, scris și regizat de Yelena Popovic, cu Aris Servetalis în rolul lui Nectarios of Aegina unde îi puteți revedea pe Mickey Rourke și Alexander Petrov.

Unde mergem în weekend? Plimbare, shopping și filme!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, de la ora 18,20, la Shopping City rulează filmul românesc “Gata oricând!”. “În dimineața zilei de 14 octombrie 1916, când un tânăr cercetaș descoperă că temuta armată germane a ajuns nestingherită aproape de Târgu-Jiu, îl anunță în grabă pe comisarul orașului, Ioan Popilian și, împreună cu câțiva polițiști și cercetași, ajutați de câțiva civili rămași în orașul deja evacuate, luptă la podul Jiului pentru a opri ocuparea orașului de inamic, până la sosirea armatei române. Ocuparea podului ar fi dus la ocuparea gării, lucru c ear fi permis armatei germane să oprească retragerea armatei române. Un film după o întâmplare reală”, se spune în prezentarea filmului regizat de Sergiu Prodan și Barbu Silviu Tripăduș. Un film istoric despre o întâmplare reală din primul război mondial care îi are în rolurile principale pe doi adolescenți din Târgu-Jiu.

Angela Croitoru

Articolul precedentFoto. Se întâplă acum: accident la Târgu Neamț
Articolul următorBărbat găsit spânzurat în atelierul său
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.