0:00

Amatorii de stand-up comedy au ocazia să-l revadă pe Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, într-un spectacol intitulat “Vremuri de restriște”, la Cinema Mon Amour, astăzi, 26 noiembrie, de la ora 18:00. Alături de el vor evolua Geo Adrian și George Dumitru.

Unde mergem? Filme și stand up comedy, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTot, la Cinema Mon Amour, mâine rulează filmul “O lume ciudată”, cu începere de la ora 14,00. Filmul prezintă povestea legendarilor Clades, o familie de exploratori ale căror neînțelegeri, deși amuzante, riscă să le distrugă cea mai recentă și importantă misiune. Îl puteți vedea și la Cinema Shopping City, mâine, de la ora 12,40.

Unde mergem? Filme și stand up comedy, ZCH NEWS - sursa ta de informații
MENIUL

Tot la Shopping City mai rulează astăzi, “Meniul”, de la ora 19,10, în regia lui Mark Mylod, avându-i în distribuție pe Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult: “Tyler și Margot, un cuplu tânăr, călătoresc spre o insulă îndepărtată pentru a lua masa într-un restaurant exclusivist. Bucătarul șef Slowik își așteaptă clienții cu un meniu generos, dar și cu câteva surprize terifiante”. Tot aici mai puteți viziona “Fabelmans – Povestea unei vieți aparte”, de la ora 19,00 și drama “Asta spune ea!”, de la ora 21,10. (Angela Croitoru)

Articolul precedent12 arestați pentru trafic de droguri
Articolul următorAsemănări între bursă şi jocurile de noroc
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.