0:00

Una caldă, alta rece pentru echipele nemţene de volei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRezultate diametral opuse ale echipelor nemţene de volei: fetele au obţinut o nouă victorie, în timp ce băieţii o ţin din înfrângere în înfrângere.

Unic Piatra Neamţ şi-a trecut în cont o nouă victorie în prima divizie feminină de volei.

Elevele antrenoarei Mihaela Voivod s-au impus cu 3-0 (21, 20, 22) în faţa formaţiei Universitatea Cluj şi se menţine pe locul 9 în clasament.

Sâmbătă, 5 decembrie, Unic Piatra Neamţ va juca din nou acasă, dar în compania Universităţii Craiova.

Una caldă, alta rece pentru echipele nemţene de volei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn schimb, băieţii de la Volei Club Municipal Piatra Neamţ au dezamăgit din nou pe teren propriu, ei neavând nicio victorie în actualul sezon.

Municipalul pietrean a cedat cu 1-3 (24, -22, -20, -18), în faţa formaţiei Arcada Galaţi, iar etapa viitoare va evolua în deplasare, cu Tomis Constanţa.

Echipa pietreană este candidată la retrogradare, situându-se pe penultimul loc, la egalitate de puncte, 1, cu Universitatea Cluj, „lanterna roşie” a clasamentului. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentHCF Piatra Neamţ – speranţe de promovare
Articolul următorCutremur de 4,4 grade pe scara Richter
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Pestele dela cap se impute, dar se curata de la coada! Unde nu-i cap (conducere) vai de EI, JUCATORII!!! DEMISIA DE ONOARE IMPOSTORILOR! ATI OMORAT VOLEIUL MASCULIN NEMTEAN CU FOAMEA VOASTRA DE BANI!!! HOTILOR ATI FURAT BANII CONTRIBUABILILOR SI AI COMUNITATII LOCALE! PRIMARIA SI CONSILIUL LOCAL DAR SI SPONSORII AR TREBUI SA FIE PLATITI DE VOI CA VA SUPORTA, IAR VOI II FACETI DE RASUL VOLEIULUI ROMANESC! DEMISIA , SI CERETI SCUZE PUBLIC!!!

Comentariile sunt închise.