Un bărbat de 61 de ani, din Piatra-Neamț, a fost reținut de polițiști și urmează să fie prezentat astăzi, 10 mai, Parchetului, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, după ce fiica sa l-a reclamat că a încălcat ordinul de protecție. Prima reclamație a fost în ziua de 8 mai, când femeia, în vârstă de 37 de ani, a sesizat polițiștii despre faptul că tatăl său a venit la ea acasă și a intrat în curte, deși avea restricție.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

După ce-a fost pus în libertate, bărbatul s-a dus din nou la locuința fiicei sale, în noaptea de 9 spre 10 mai, la ora 01.30, iar femeia a sunat iarăși la poliție. De data aceasta, tatăl insistent are șanse mari să primească mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

C.M.

Articolul precedentFocar cu 167 infectați COVID în centrul pentru persoane cu handicap de la Păstrăveni
Articolul următor53 de cazuri noi de SARS-CoV-2 la Neamţ în ultimele 24 de ore