Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Tarcău, este cercetat de polițiști după ce aseară și-a bătut pe una din cele două fiice. Astăzi, 12 februarie, a fost deschis un dosar penal și s-a emis un ordin provizoriu de protecție. „În urma primelor cercetări, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu prin care s-a stabilit ca acesta să fie evacuat din locuință și are obligația de a nu se apropia la mai puțin de 100 de metri față de fiica sa pe care a agresat-o”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În urma divorțului, instanța i-a încredințat bărbatului pe cele două fiice, cea mare în vârstă de 15 ani și cea mică de 9 ani. Aseară, el s-a înfuriat după ce a aflat că fata cea mare nu prea frecventează școala și a lovit-o de mai multe ori. Pe la ora 21, fata a fost transportată la Spitalul Roman cu ambulanța, însoțită de o asistentă socială. În urma investigațiilor din CPU Roman, medicii au stabilit că fata are traumatisme la umăr, abdomen și la mâna stângă, care i-a fost fixată cu atelă gipsată, apoi a fost externată, potrivit Laurei Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Primăria Tarcău a demarat o anchetă socială, urmând să se stabilească dacă fetele rămân în grija unchiului lor, fratele tatălui locuind împreună cu acestea.

C.I.

Articolul precedentPercheziții la un hoț ”meseriaș” și la tăinuitor, prejudiciu de 35.000 de lei
Articolul următorCoif viking, unicat în România, recuperat de polițiști