0:00

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Târgu Neamț, și-a tăiat gâtul cu un cuțit. Echipajul de ambulanță, chemat sâmbătă după-amiază, 2 martie, n-a mai avut ce face pentru a-l salva, întrucât bărbatul și-a tăiat vena jugulară, potrivit Serviciului de Ambulanță Neamț. A fost găsit decedat, cu hemoragie masivă. Poliția a deschis un dosar de ucidere din culpă în acest caz.

Tot sâmbătă, un bărbat de 70 de ani, din Piatra Neamț, care a făcut infarct, a fost luat de un echipaj de ambulanță, după ce medicul l-a resuscitat. Bărbatul a fost dus la UPU.

Un târgnemţean nu a mai putut fi salvat, după ce şi-a tăiat gâtul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa UPU Piatra Neamț a ajuns și o femeie, de 75 de ani, în dimineața de 1 martie. Femeia intrase în stop cardio-respirator, a fost resuscitată de echipajul unei ambulanțe și transportată la spital.

După-amiază, un bărbat, de 44 de ani, din Agapia, a fost găsit decedat și n-a mai putut fi salvat, poliția deschizând și în acest caz un dosar de ucidere din culpă. (C.I.)

Articolul precedentTânăr de 19 ani, înjunghiat în rinichi de un ”prieten”de 18 ani
Articolul următorTânăr de 19 ani rănit grav într-un accident
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.