0:00

Aseară, 12 aprilie, în jurul orei 19:30, polițiștii din Bicaz, au fost anunțați că, în zona barajului Topoliceni, se afla o persoană decedată. Polițiștii au chemat pompierii în ajutor pentru a scoate cadavrul din apă.

Un tânăr și-a găsit sfârșitul înecat lângă barajul Topoliceni, ZCH NEWS - sursa ta de informații“La ora 20:23, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că în comuna Poiana Teiului, în zona de acumulare Topoliceni este o persoana înecată. La locul solicitării s-au deplasat cadre militare de la Garda nr. II Poiana Teiului cu un autoturism de serviciu, o barca și o ambulanță SMURD. Pompierii au scos din apă o persoană ce nu prezenta semne vitale, urmând ca poliția să stabilească identitatea acesteia”, a precizat ISU Neamț.

Ancheta poliției avea să stabilească că tânărul, în vârstă de 26 de ani, era Silviu Florin Alexandrescu din Poiana Teiului a cărui dispariție fusese anunțată de mama acestuia încă de la data de 22 februarie. Detalii despre momentul dispariției găsiți aici. Corpul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Tânărul era cunoscut polițiștilor din zonă drept o persoană cu tulburări de comportament și consumator de băuturi alcoolice.

Angela Croitoru

Articolul precedentExpoziție comemorativă Gheorghe Diaconu
Articolul următorȘtire actualizată. Vinerea neagră: cinci accidente într-o singură zi!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.