Un tânăr de 29 de ani, din Roman, este căutat de familie și de polițiști, din ziua de 3 aprilie, fără niciun rezultat până acum. Claudiu Florin Boroș i-a spus tatălui său că iese puțin în fața blocului, dar nimeni nu l-a mai văzut de atunci. Familia a anunțat poliția, având în vedere că tânărul are niște tulburări psihice.

Florin Claudiu Boroș are înălțimea de 1,70 m, greutatea de 70 de kilograme, tenul măsliniu, părul negru, tuns scurt, iar ca semne particulare o cicatrice la buza superioară și un tatuaj pe umărul stâng.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă neagră cu un imprimeu colorat pe spate, bluză neagră, tricou alb, blugi albaștri, pe cap purta un fes negru, fiind încălțat cu adidași roșii”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”.

C.M.

Articolul precedentOficial: 160 persoane confirmate în județul Neamț, 3.864 cazuri în țară
Articolul următorProcesiune neanunțată cu moaștele Cuvioasei Pasacheva în Neamț