reclama autocenter

De regulă conducătorii auto care provoacă accidente și fug de la locul faptei ori sunt beți, ori au permisul suspendat, ori conduc fără să fie avut vreodată permis. Un bărbat de 34 de ani din Borlești a ținut neapărat să fie excepția. Azi dimineață (30 iunie), în timp ce conducea un autoturism în direcția Tazlău-Borlești, el a accidentat un biciclist și a dispărut imediat din zonă.

”La fața locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care a constatat că victima este un bărbat de 80 de ani, care a fost preluat de o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

”Totodată, pe partea carosabilă a fost identificată o bicicletă şi fragmente care ar proveni de la un autovehicul. În urma activităților informativ-operative desfășurate, conducătorul auto, care a părăsit locul accidentului, a fost identificat de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești. În curtea unei societăți din localitate a fost găsit și vehiculul implicat, ce prezenta avariile specifice accidentului. În momentul depistării, la circa 3 ore după producerea accidentului, bărbatul de 34 de ani, din Borlești a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”.

Pe numele șoferului polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Bătrânul accidentat este în stare gravă. (Cristina Mircea)

Articolul precedentJandarmeria Neamț și-a schimbat poarta și adjuncții
Articolul următorFostul şef al Poliţiei Rutiere Piatra Neamț – 3 ani cu suspendare pentru mită
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.