pietricica turism

Un șofer începător s-a izbit cu mașina într-o autoutilitară DRDP care efectua reparații pe DN 28B, județul Botoșani, informează Direcția Regională Drumuri și Poduri Iași.

Un accident rutier în care a fost implicat și un autovehicul aparținând DRDP Iași s-a petrecut în această dimineață pe DN 28B, km 54-55 (Copălău, județul Botoșani). Un șofer începător, care circula cu viteză, s-a izbit în spatele unei autospeciale DRDP semnalizate, care staționa pe sectorul de drum menționat, în vederea efectuării de reparații asfaltice. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în șanț, fără victime omenești, în vreme ce autospeciala a suportat doar pagube materiale la partea din spate.


Reamintim participanților la trafic că, profitând de condițiile meteo favorabile, în această perioadă DRDP Iași execută lucrări de reparații pe întreaga rețea de drumuri aflată în administrare. Drept, urmare, solicităm conducătorilor auto să circule cu prudență și cu respectarea semnalizării impuse pe sectoarele afectate de lucrări, făcând totodată apel la înțelegere din partea acestora pentru eventualul disconfort înregistrat în trafic”, precizează DRDP Iași. (ZCH News)