Polițiștii au reținut un tânăr, de 24 de ani, din comuna Valea Ursului, care a provocat un accident rutier în seara de 11 septembrie, pe DJ 159, în afara localităţii Giurgeni. Imediat după accident, șoferul a fugit. „Bărbatul a ascuns mașina în curtea unui localnic și a încercat să schimbe roata cu intenţia de a şterge urmele infracţiunii comise”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

După ce l-au găsit, polițiștii l-au testat pe tânăr și au stabilit că avea o concentrație de alcool în aerul expirat de peste 0,40 mg/l. Din acest motiv nu a putut aprecia corect distanțele și, după ieșirea dintr-o curbă, a lovit o căruță care circula în fața sa. În urma impactului a fost accidentat un tânăr, de 28 de ani, pasager în atelaj. Șoferul a fost reținut pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea/modificarea locului accidentului.

Tot din cauza conducerii sub influența alcoolului, un bărbat, de 37 de ani, din Grințieș, s-a răsturnat cu mașina, în după-amiaza de 11 septembrie, în albia pârâului Grințieșul Mare. După ce l-au verificat în baza de date, polițiștii au descoperit că avea permisul anulat, așa că-l cercetează pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără permis. (C.M.)

Articolul precedentAJF Neamţ: Suspendare şi amendă după derby-ul Cimentul-Speranţa
Articolul următorVernisajul expoziţiei „Tazlău – izvor de inspiraţie”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.