Un bărbat de 29 de ani, din comuna Bălcăuți, județul Suceava, conducea autoturismul pe strada Volovățului, în Rădăuți, către strada Mihai Viteazul, ieri seară, 16 octombrie. Fiind sub influența alocoolului, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit șoseaua, acroșând cu partea din dreapta față a autoturismului colțul unui imobil, distrugându-l.

„Polițiștii l-au condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde s-a procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul mun. Rădăuți unde în prezența medicului de gardă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Efectuându-se verificări, s-a constatat faptul că șoferul nu posedă permis de conducere auto”, a precizat comisar șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului, iar șoferul va trebui să achite și contravaloarea reparațiilor casei.

Angela Croitoru

Articolul precedentLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est
Articolul următorDoi tineri răniți, în spital, după o coliziune în Bâtca Doamnei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.