accident masina gard 03Un bărbat, de 45 de ani, din Horia, a fost protagonistul unui accident de circulație, cu o componentă distructivă, petrecut în după amiaza de 11 ianuarie, pe DN2, în localitatea Secuienii Noi. Mașina rula, cu viteză, în direcția Bacău-Roman, iar din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă, șoferul a pierdut controlul asupra direcției. Autoturismul a ieșit de pe carosabil și a intrat direct în gardul unei case, pe care l-a distrus pe o lungime de 6 metri.

”În urma accidentului de circulaţie a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de până în 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

”Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, iar permisul de conducere a fost reținut de polițiști pentru suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”. (C.M.)