Un bărbat de 60 de ani, din Piatra Neamţ, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce-a lovit o fată de 13 ani cu maşina. Accidentul s-a petrecut pe 2 martie, pe strada Bistriţei. Autoturismul condus de bărbat rula în direcţia Bicaz – Piatra Neamţ, iar la o trecere de pietoni n-a oprit să acorde prioritate fetei care traversa.

accident zebraTotodată, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de politie, revenind la locul faptei după circa 10 minute”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „Acesta a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ”.

În schimb, în cazul unei tamponări de la Roman, petrecute tot pe 2 martie, pe strada Tineretului, şoferul vinovat (un bărbat de 62 de ani din localitate) era sub influenţa alcoolulul, aşa că nu e de mirare că n-a mai putut aprecia corect distanţa dintre maşina şi un autoturism oprit, pe care l-a „şters” pe toată partea laterală. Poliţiştii l-au condus la spital pe „protagonist” pentru stabilirea alcoolemiei, i-au întocmit dosar penal şi l-au lăsat fără permis.

Cristina MIRCEA

Articolul precedentCei doi „Dorei” care au furat parcometrul erau, de fapt, patru
Articolul următorMugur Cozmanciuc conchide: ”PSD conduce ÎNCĂ Consiliul Județean” (P)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.