Un singur post și-a găsit candidat, din ultimele 5 scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Este vorba despre postul din secția Pediatrie pentru compartimentul terapie acută, pentru care un singur candidat și-a depus dosarul.

sursa foto Facebook

Raluca Maria Ursache este medic rezident în anul V în specialitatea pediatrie, la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Sfânta Maria” din Iași și este originară din Piatra Neamț. Dosarul candidatei a fost admis de conducerea spitalului, iar concursul urmează să fie organizat până la data de 26 octombrie. Dr. Codruț Munteanu, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț a decis, în urmă cu câteva luni, ca medicii care vor să lucreze aici să fie examinați de comisii alcătuite și conduse de profesori universitari din marile centre. Asta, ca o măsură pentru înlăturarea suspiciunilor de aranjare a angajărilor care planează de mult timp asupra Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

În afară de postul din secția Pediatrie, care are șanse să fie ocupat, rămân în continuare neatractive celelalte patru posturi scoase la concurs în luna iulie. Sunt două posturi de medic specialist pentru UPU, un post de medic primar pentru cabinetul de Medicină Sportivă din policlinica spitalului și postul de medic primar din compartimentul de prevenire a infecțiilor nosocomiale. (C.I.)