reclama autocenter

Astăzi, 27 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Neamț au depistat, în localitatea Zănești, un bărbat, de 40 de ani, din Roznov, care era urmărit la nivel internațional pentru tâlhărie. Pe numele lui era emis un mandat de arestare european de către autoritățile judiciare din Ungaria.

Pe 4 noiembrie 2020, bărbatul, împreună cu o altă persoană, ar fi pătruns într-un magazin din Ungaria, de unde ar fi furat mai multe bijuterii, moment în care au fost surprinși de proprietar. Pentru a scăpa cei doi l-ar fi bătut pe proprietar și ar fi fugit cu prada.

Prejudiciul total a fost estimat la 33.000 de euro.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, deocamdată acesta meditează la faptele sale în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Mâine, urmează să fie prezentat Curţii de Apel Bacău, pentru confirmarea mandatului european de arestare. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Angela Croitoru

Articolul precedentLa vârsta de 58 de ani, un pietrean va sta după gratii pentru că a condus băut
Articolul următorBăut și fără permis, un tânăr aflat la volan a vrut să scape de polițiști