***** ACTUALIZARE:

Bărbatul a fost internat în secția ortopedie a Spitalului Municipal Roman și rămâne sub tratament. Are tăiate trei degete. Accidentul s-a produs în timpul programului de muncă și nu se pune problema transferului la vreo clinică: ”Pacientul a fost adus la CPU la ora 4, cu amputația falangelor degetelor II-III-IV și este internat în secția ortopedie, înregistrat ca accident de muncă. Am vorbit cu medicul de gardă, nu se poate face replantare, pentru că bărbatul are degetele efectiv secționate. Nici transfer la altă clinică nu se poate face, întrucât nicăieri nu se poate interveni pentru refacerea structurilor separate complet”, a declarat dr. Oana Onu, directorul medical al SMU Roman.

***** ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un romașcan, în vârstă de 40 de ani, a chemat salvarea, la ora 3.29, în dimineața de 13 noiembrie, după ce și-a tăiat două degete de la mână.

Echipajul de ambulanță l-a preluat de la locuință și l-a transportat la spital. ”Pacientul a suferit un accident casnic, amputație falange deget II-III, a fost preluat de la domiciliu și predat la CPU al Spitalului Municipal Roman”, a declarat asistenta șefă Luminița Rozoschi, de la Serviciul de Ambulanță Neamț.

Ghinionul, neatenția sau graba au făcut ca bărbatul să-și reteze degetele, iar acum el este în grija medicilor de la spitalul romașcan. (C.I.)

Articolul precedentUn șofer începător a fugit de poliție și s-a oprit în șanț, avea 2 la mie alcoolemie
Articolul următorAccident la ieșirea din Bârlad spre Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.