0:00

Un ”războinic” care a tăiat cauciucuri și a amenințat oameni a ajuns la penitenciar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 51 de ani, din Roman, a fost ridicat de pe stradă, în ziua de 12 iunie, de către polițiștii de investigaţii criminale, și condus direct la Penitenciarul Bacău, unde ar trebui să stea 3 ani, dacă nu va fi eliberat mai devreme.

În fapt, în noaptea de 23 spre 24 martie 2017, bărbatul a distrus prin înţepare cu un cuţit, două anvelope ale unui autoturism cauzând un prejudiciu de 1000 lei”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În cursul zilei de 20.04.2017, s-a deplasat la o casă de amanet, din Roman, unde a ameninţat angajaţii cu moartea şi cu incendierea spaţiului comercial, având la vedere un briceag, pentru faptul că au înmânat poliţiei a imaginile video care au surprins fapta din noaptea de 23/24.03.2017, încercând astfel determinarea acestora de a-şi schimba declaraţiile date anterior în cauza de distrugere”.

Și ca să arate că vorbește serios, când a plecat din casa de amanet, individul a stricat un cântar și a înțepat cauciucul unui alt autoturism, provocând o nouă pagubă de 300 de lei.

C.M.

Articolul precedentEVALUAREA NAŢIONALĂ 2018: Lucrările din Neamț vor fi corectate la Galați
Articolul următorBărbatul care și-a sugrumat mama și-a pregătit-o de înmormântare – 8 ani de închisoare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.