0:00

Actualizare: Potrivit polițiștilor rutieri, autoturismul condus de un bărbat de 80 de ani, din județul Bacău, ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Alexandru cel Bun și ulterior cu un alt autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Bicaz, ambele circulând din sensul opus de mers.

În urma impactului, mașina condusă de tânărul de 27 de ani, a fost proiectată întru-un alt autoturism, condus de un bărbat de 51 de ani, din Roman.

Șoferul de 51 de ani din Roman a suferit ușoare leziuni și a fost transportat la spital pentru evaluări și îngrijiri medicale.

Potrivit martorilor, primul autoturism, cel condus de bărbatul de 80 de ani, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, ceea ce ar fi cauzat coliziunile în lanț.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc accidentul.

**** Știre inițială ****

Cinci autovehicule s-au ciocnit și traficul rutier este blocat la Podoleni, pe DN 15, în această seară, 3 decembrie.

Accidentul a fost anunțat la 112 pe la ora 18.39 și din primele informații se pare că o persoană este rănită. Echipaje medicale și polițiști de la Serviciului Rutier au ajuns la fața locului.

Vom reveni cu detalii.

Angela Croitoru

Articolul precedentFOTO. 4 mașini implicate într-un accident la Humulești
Articolul următorTrei victime după un carambol cu patru autoturisme