0:00

Cristian Popa, agent șef principal de poliție în Secția de Poliție Rurală Ion Creangă, în timp ce asigura ordinea la Festivalul “La Izvoarele Bârladului” – Zilele comunei Valea Ursului, astăzi, 30 iunie, a fost alertat de trecători despre faptul că o persoană este inconștientă, căzută la pământ, pe un drum județean din apropiere.

Un polițist a resuscitat un bărbat inconștient. Primăria i-a acordat salvatorului o diplomă de merit, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Fără a ezita, acesta a acordat primul ajutor unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Roman, care se prăbușise în timpul desfășurării activităților comerciale ambulante.

Polițistul a efectuat manevre de resuscitare, inclusiv masaj cardiac, menținând bărbatul în viață până la sosirea echipajului medical.

Datorită prezenței de spirit și competenței sale, viața bărbatului a fost salvată, acesta fiind transportat ulterior la spital, unde starea sa a fost stabilizată.

Reacția promptă și sângele rece al colegului nostru au fost esențiale în această situație critică.

În semn de apreciere pentru implicarea și spiritul civic demonstrat, Primăria comunei Valea Ursului l-a premiat pe polițist cu o Diplomă de merit.Un polițist a resuscitat un bărbat inconștient. Primăria i-a acordat salvatorului o diplomă de merit, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Mulțumim Cristian pentru exemplul de dedicare și altruism!”, informează IPJ Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘoferii pot cere a doua testare cu etilotestul în anumite condiții
Articolul următorPrima probă scrisă a BAC 2024
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.