reclama autocenter

Aflat la vârsta la care ar fi trebuit să învețe ceva din experiențele prin care a trecut, un bărbat de 59 de ani, din Târgu Neamț a demonstrat că nu se pricepe nici măcar să le repete. Trimis deja în judecată pentru dare de mită, după ce-a fost prins beat la volan, la sfârșitul anului 2019, Vasile Ilieș a procedat exact la fel și ieri, 17 februarie. Cu o singură diferență. Dacă în 2019 le-a oferit 400 de dolari celor doi polițiști de la Formațiunea rutieră Târgu Neamț, ieri a ”mărit potul” cu 100 de dolari. N-a funcționat! Mai ales că erau tot doi polițiști de la Formațiunea rutieră Târgu Neamț, iar el avea o concentrație de alcool demnă de dosar penal  (0,67 mg/l în aerul expirat, ceea ce, de regulă, înseamnă dublu în sânge). ”Perseverentul” a fost reținut 24 de ore, iar astăzi, prezentat instanței, care a decis: ”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț și în consecință: În temeiul art. 226 raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului I V, reținut în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Neamț, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, prevăzută de art. 290 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 18.02.2021, până la 19.03.2021, inclusiv. Cu drept de contestație în termen de 48 ore de la pronunțare”.

Vasile Ilieș a contestat arestarea preventivă, iar decizia definitivă de a-l menține la arest sau a dispune o altă măsură o va lua Curtea de Apel Bacău. Dacă judecătorii îl vor lăsa liber, e interesant de văzut ce se va întâmpla a treia oară, când îl vor prinde polițiștii băut la volan. Crește potul previzibil la 600 de dolari sau trece pe euro?

C.M.

Articolul precedentAlți 57 de nemțeni pozitivi la coronavirus. 3.058 cazuri noi în țară, 936 pacienți în secțiile ATI
Articolul următorAșteptarea a luat sfârșit! Începe #TTRVirtual2021 – cea mai tare experiență digitală din domeniul turismului