Un bărbat, de 35 de ani, a fost dat dispărut de mama lui și este căutat, de ieri, de polițiști, după ce a plecat din secția Psihiatrie a Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Bogdan Homea este din comuna Boghicea și mama lui i-a alertat pe polițiști, întrucât fiul ei a plecat din spital și nu a ajuns nici acasă.

Astăzi, 21 iulie, Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Sagna continuă căutările și solicită oricui l-a văzut sau are informații care pot ajuta la găsirea lui să sune la 112 sau să anunțe la orice unitate de poliție. „La data de 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către o femeie de 56 de ani, cu privire la faptul că, fiul său HOMEA BOGDAN, de 35 ani, a părăsit în mod voluntar unitatea medicală din Roman și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent”, potrivit IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 55 de kilograme, constituție slabă, păr negru, ochi căprui. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde închis, pantaloni tip jeans de culoare închisă, fiind încălțat cu adidași de culoare deschisă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

(C.I.)