Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Piatra Neamț şi-a improvizat un cort în care locuia de ceva timp, pe Aleea Tiparului, în Dărmăneşti. Omul îşi făcuse şi un soi de bucătărie în aer liber şi era deja cunoscut poliţiştilor locali din Piatra Neamţ care l-au mai evacuat, în urmă cu câteva luni, dintr-o centrală dezafectată.

 

Probabil că ar mai fi locuit în continuare în adăpostul său improvizat, dacă nu ar fi băut şi nu ar fi făcut scandal, înjurând locatarii, “vecinii“ săi de la bloc. Aceştia, deranjaţi de comportamentul vulgar şi gălăgios, au anunţat ieri, 28 iunie, Poliţia Locală.

“D.T.L. a fost condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț unde, după ce a fost identificat, a fost sancționat cu amendă în valoare de 200 de lei pentru încălcarea art. 2, pct. 1 din legea 61/1991A pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Locuința improvizată a fost desființată, iar contravenientul urmează să ecologizeze zona“, a precizat Irina Ştefănescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piatra Neamţ.

Poliţiştii l-au sfătuit să meargă în adăpostul de noapte din cartierul Speranța, însă a refuzat categoric.

Angela Croitoru

Articolul precedentActualizare: Rezultatele la evaluarea națională 2021 în județele din Nord-Est
Articolul următorBacalaureat: 3.227 de liceeni din Neamț înscriși la a două probă din sesiunea iunie 2021, ce subiecte au primit