0:00

Un oaspete de rang princiar în capitala Moldovei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn perioada 17-19 octombrie, Alteța Sa Principele Nicolae va participa la o serie de întâlniri cu profesori și elevi din licee ieșene, în cadrul proiectului intitulat „Istoria regalității în școli” și derulat de Asociația „Principele Nicolae”. Vor fi programate, de asemenea, o vizită și un moment cultural la Casa Joseph Zoller, alte evenimente desfășurate sub egida Asociației „Casa Joseph Zoller”, întâlniri cu oficialități locale și cu ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române și Bisericii Romano-Catolice.

Un punct central în programul Principelui este întâlnirea cu publicul din Iași, ocazionată de o manifestare culturală pe care o organizăm în colaborare cu Asociația „Principele Nicolae” și Universitatea „Apollonia”, în ziua de miercuri, 18 octombrie, ora 16.30, la sediul Universității (str. Păcurari, nr 11, Iași).

Un oaspete de rang princiar în capitala Moldovei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎmi face o deosebită plăcere să anunț agenda acesteia: lansarea cărții-album a A.S. Principelui Nicolae, intitulată „Bunicul meu – Regele Mihai”, Proiecția filmului documentar „Regele Mihai: drumul către casă”, Dialog al A.S. Principele Nicolae cu publicul„, precizează avocata Gianina-Vera Poroșnicu, președintele Asociației „Casa Joseph Zoller 1912”.

Z.C.

Articolul precedentPiatra Neamț. Suspiciune de conducere a autoturismului sub efectul drogurilor
Articolul următorPiatra-Neamț: O femeie în spital, după o neacordare de prioritate în trafic!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.