serbarile zapezii
Acasă EVENIMENT Un nemțean printre cele 9 victime ale accidentului din Suceava, a scăpat...

Un nemțean printre cele 9 victime ale accidentului din Suceava, a scăpat doar cu o fractură

Printre cele 9 victime ale accidentului grav, petrecut în dimineața de 8 februarie, în comuna Cornu Luncii, din județul Suceava, se numără și un bărbat din comuna Petricani, județul Neamț. Deși este în vârstă de 63 de ani, Dumitru N. se ducea la muncă în Italia și se afla într-un microbuz, condus de un tânăr de 28 de ani, din Pașcani.

Din cauza exploziei pneului de la roata dreaptă spate, combinată cu viteza, după cum au stabilit polițiștii rutieri, șoferul a pierdut controlul asupra direcției, iar microbuzul s-a izbit violent într-o furgonetă de transport lapte.

În urma impactului șoferul furgonetei și o femeie din microbuz au murit, iar alte 7 persoane au fost rănite, printre care și bărbatul din județul Neamț. El a scăpat, totuși, cu bine față de alții care se află în stare mult mai gravă, fiind diagnosticat cu o fractură de gambă.

Conform declarației purtătorului de cuvânt al Poliției Suceava, Ionuț Epureanu, în cauză se fac cercetări pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. (C.M.)

FOTO: Obiectiv de Suceava

pietricica turism