O mașină înmatriculată în Neamț apare într-o postare pe facebook cum este ridicată, de la marginea unui drum, de o mașină specializată cu numere de Bulgaria. În imagine se vede că în zonă nu este amenajată nici o parcare sau refugiu lângă acel pâlc de copaci. Cosmin Ungureanu, cel care a postat-o, spune că mașina ar fi fost ridicată din zona litoralului bulgăresc. Printre comentarii este și cel care aparține lui Valentin Savin, în care relatează propria experiență: „Ieri mi-au luat-o și mie deși am lipsit 2 minute cât sa iau o apa . E mafie mare acolo . Angajații nu au ecuson , salopetă , nimic . Vin ți-o ridica și te costă 72 leva (190 de lei ) să o recuperezi ( dacă ajungi în câteva ore )”.

Postarea are, în comentarii, și sfaturi de bun simț – „Căutați cazare cu parcare inclusă să stați fără griji” (Drăgoi Alexandru-Cerasela), pe lângă sutele de distribuiri menite, probabil, a ajuta proprietarul să-și recupereze mașina. (C.I.)

2 COMENTARII

  1. Multumesc pentru reclama. Am parcat masina timp de 10 minute pentru a ma caza si a intreba unde pot gasi parcare (parcarea hotelului era plina), aveti mare grija cand veniti la bulgari deaorece astia asta asteapta.

  2. Multumesc pentru reclama. Am parcat masina timp de 10 minute pentru a ma caza si a intreba unde pot gasi parcare (parcarea hotelului era plina), aveti mare grija cand veniti la bulgari deaorece astia asta asteapta.

Comments are closed.