Actualizare: Polițiștii au stabilit că șoferul s-a răsturnat cu microbuzul după ce a vrut să evite coliziunea cu alt autoturism, care circula pe sensul opus. „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 32 de ani, din județul Iași, conducea un microbuz pe DN 2, în afara localității Traian, nu s-ar fi asigurat în mod corespunzătoare la efectuarea manevrei de depășire, iar în momentul în care ar fi încercat să evite impactul cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se într-un șanț”. Polițiștii au deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă.

În această după-amiază, 23 mai, s-a produs un accident rutier la Săbăoani. Un microbuz cu doi călători s-a răsturnat într-un șanț. În urma impactului, pasagerii și șoferul au fost răniți ușor.

Pompierii de descarcerare și o ambulanță SMURD-TIM au ajuns la fața locului, dar toate cele trei persoane erau ieșite din microbuz. „Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, refuzând transportul la spital”, potrivit lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Polițiștii urmează să stabilească din ce cauză s-a răsturnat microbuzul.

C.I.

Articolul precedentDouă localități din Neamț sunt în zona roșie Covid
Articolul următorFOTO: Motociclist rănit în accident, lângă Mănăstirea Bistrița