Ieri, 26 ianuarie, în jurul orei 14,00, un tânăr de 17 ani, din comuna Burla, județul Suceava, în timp ce mergea pe strada Călărași din Rădăuți, împreună cu fratele său, a fost acostat de trei colegi care l-au provocat și au început să-l lovească. Cei patru sunt elevi la același colegiu tehnic din localitate. Tânărul de 17 ani a scos un briceag și a lovit la întâmplare reușind să-i rănească pe doi dintre colegii săi.

Cei trei s-au refugiat într-o unitate comercială de unde au apelat 112 și au așteptat sosirea poliției și a ambulanțelor.

Aceștia au vârste cuprinse între 17 și 19 ani și sunt din orașul Vicovu de Sus. Un tânăr de 19 ani a suferit leziuni prin înțepare, o plagă înțepat-tăiată cu hemoragie la nivelul plămânului, contuzii și echimoze faciale. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordare de îngrijiri de specialitate, fiind în afara oricărui pericol.

Un alt tânăr de 17 ani a suferit o plagă înțepată la subrațul drept, fiind evaluat medical la Spitalul Municipal Rădăuți.

„Echipajele de poliție au acționat cu operativitate în zonă, reușind identificarea autorului în cca. 15 minute. Acesta a fost preluat pentru audieri, recunoscând faptele și indicând locul unde a aruncat cuțitul după agresiune, acesta fiind ridicat de către polițiști.

După efectuarea audierilor și celorlaltor acte procedurale, în prezența apărătorului, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 17 ani și 7 luni pentru săvârșirea a trei infracțiuni de loviri sau alte violențe”, a precizat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava. În funcție de concluziile medico-legale și probatoriul administrat, urmează să fie extinse cercetările și să fie dispuse măsuri preventive.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: spynews.ro

Articolul precedentTârgu Neamț. Compania de salubrizare insistă pe separarea deșeurilor la sursă
Articolul următorFoto. Patru răniți într-un accident grav lângă Vama Siret
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.