reclama autocenter

Un individ în vârstă de 35 de ani, din Rediu, a fost arestat de Judecătoria Roman, în ziua de 6 septembrie, sub acuzația de agresiune sexuală.

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală nr. 2861/P/2020 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 din noul Cod de procedură penală (NCPP) şi art. 225 NCPP dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 6 septembrie 2020 şi până la data de 5 octombrie 2020, inclusiv, a inculpatului Ungurianu Tiberiu, aflat în stare de reţinere, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală, Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa din Camera de consiliu azi, 6 septembrie 2020 ora 14:35, în prezenţa inculpatului şi a apărătorului desemnat din oficiu”, a decis instanța.

Cea care a sunat la 112 a fost mama fetiței, căreia micuța i-a povestit ce s-a întâmplat. Din cercetările făcute de polițiști a rezultat că, în seara de 4 septembrie, pe la ora 18, Tiberiu Ungureanu a luat fetița din apropierea casei, a dus-o pe un teren viran, unde a dezbrăcat-o complet și a sărutat-o pe corp. Copila a fost dusă la spital, unde i s-a făcut un control ginecologic și apoi la Serviciul de Medicină Legală, în urma ambelor  examinări stabilindu-se că n-a fost deflorată. Totuși, infracțiunea de agresiune sexuală există și, în consecință, individul a fost reținut, pentru 24 de ore, și dus ulterior în fața instanței. Tiberiu Ungureanu și tatăl fetiței sunt verișori, dar nu aveau o relație foarte apropiată. Este de presupus că de acum încolo nu vor mai avea niciun fel de relație.

C.M.

Articolul precedentMuncitor electrocutat la 6.000 de volți în Stațiunea Durău
Articolul următorO localitate din Neamț este zonă roșie de coronavirus, înainte de începerea școlii