pietricica turism
serbarile zapezii

Un tânăr de 18 ani, din Roznov, a fost prins de două ori, în nopți consecutive, în curtea aceleiași firme, de unde avea de gând să fure lucruri. S-a dovedit nepriceput, dar, totuși, perseverent.

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 8 spre 9 iunie, tânărul ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei societăți comerciale din Roznov, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri, însă fără a reuși”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Totodată, în noaptea de 10 spre 11 iunie, acesta ar fi pătruns, din nou, în curtea aceleiași societăți și ar fi distrus lacătul de la grilajul ușii de acces, precum și un geam, fără a sustrage bunuri sau alte valori”.

Tânărul n-a apucat să sustragă ”bunuri sau alte valori” pentru că paznicul a fost pe fază în ambele situații. După povestea cu distrugerea lacătului, a reușit să fugă, însă a fost prins de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Asta s-a întâmplat pe 11 iunie. Astăzi, nepriceputul va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Care are șanse mari să fie arestare preventivă, în condițiile în care personajul se afla deja sub măsura controlului judiciar când l-a împins păcatul să plece la furat. (C.M.)