0:00

Un hoţ, care a făcut de râs breasla în Germania, a fost prins la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 33 de ani, din Roman, dat în urmărire internaţională pentru o tentativă de furt comisă în Germania, a fost prins, în ziua de 18 mai, de către poliţiştii de investigaţii criminale, chiar în localitatea lui de domiciliu. Pe numele tânărului era emis un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Germania, document ce urmează să fie confirmat de Curtea de Apel Bacău.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de furt. În fapt, la data de 24 martie  2020, în timp ce se afla pe teritoriul Germaniei, bărbatul în cauză ar fi escaladat balustrada unui imobil, unde ar fi încercat să pătrundă prin forțarea ușii. Întrucât nu a reușit să pătrundă în imobil, acesta a părăsit locul faptei la scurt timp”, a precizat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Bărbatul a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea lui pentru 24 de ore,aşa că a fost  încarcerat în Arestul IPJ Bacău.

C.M.

 

Articolul precedentCOD PORTOCALIU în Bacău; COD GALBEN în Neamţ şi Suceava
Articolul următorDoar 39 de școli din Neamț mai sunt în scenariul galben din data de 20 mai