0:00

Un halat de baie roz – corp delict într-un dosar de lovire; 4 ani şi jumătate de închisoare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIonuţ Narcis Avram, un individ de 36 de ani, din Roman, a fost ridicat de poliţişti, în ziua de 6 aprilie, şi condus la Penitenciarul Bacău, unde are de ispăşit o pedeapsă de 4 ani şi jumătate de închisoare, pentru lovire sau alte violenţe, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

“În fapt, în noaptea de 27 spre 28 mai 2020, în timp ce se afla în locuința sa împreună cu o minoră în vârstă de 15 ani, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan izbucnit între cei doi, acesta a lovit-o cu mâinile peste faţă şi cap, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, în aceeaşi noapte, deşi nu poseda permis de conducere, bărbatul a condus o autoutilitară pe raza municipiului Roman, fiind depistat de polițiștii rutieri. Totodată s-a constatat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o îmbibaţie alcoolică de 1,40 gr/l alcool, respectiv 1,15 gr/l alcool pur în sânge”, a precizat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Judecătoria Roman a stabilit o pedeapsă de un an şi 11 luni de închisoare pentru toate cele 3 infracţiuni, dar a revocat suspendarea unei alte condamnări de 2 ani şi 7 luni. Ca pedeapsă complementară, lui Avram i s-au interzis drepturile de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, precum şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme) pe o durată de 2 (doi) ani.

În temeiul art. 255 NCPP dispune restituirea către inculpatul Avram Ionuţ-Narcis a bunurilor ridicate cu prilejul cercetării la faţa locului efectuate la locuinţa acestuia, depuse la Camera de corpuri delicte a Poliţiei mun. Roman, respectiv: – un halat de baie de culoare roz cu motive florale de culoare alb cu gri; – o pereche de cercei din metal de culoare galbenă, de formă circulară, cu inserţii tip pietricele; – un cearşaf de pat dublu cu dimensiunile 2×2 m, de culoare maro, cu forme geometrice, prezentând urme de substanţă brun-roşcată cu aspect de sânge”, a mai dispus instanţa.

Judecătorii au dispus, de asemenea, restituirea către fata de 15 ani a hainelor, şi ele pătate de sânge, cu care era îmbrăcată când a fost bătută de iubitul ei. La proces, adolescenta nu a cerut despăgubiri de la agresor.

C.M.

Articolul precedentAccident grav: 3 persoane rănite după coliziunea a 5 autoturisme
Articolul următorPrimarul Andrei Carabelea: Facem curățenie în fiecare cartier din orașul nostru!