Miercuri seară, 4 august, în jurul orei 19:30, pe DJ 155I, în satul Davideni, comuna Ţibucani, a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu decesul unui băieţel de numai 9 ani, din Iaşi. Autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din Bălţăteşti, a suprins băiatul, care se angajase în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea minorului, acestuia fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului de un echipaj medical, însă, în urma leziunilor suferite, a survenit decesul minorului. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat agent Georgiana Puşcaşu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ. (Angela CROITORU)

Articolul precedentS-a răsturnat cu maşina în şanţ la Bălţăteşti
Articolul următorANRE impune plata compensațiilor financiare pentru clienții afectați de întreruperile neplanificate de energie electrică
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.