Un bărbat care nu a oprit la semnalul polițiștilor suceveni a fost prins de polițiștii rutieri romașcani. Aceștia au observat autoturismul dat în consemn parcat în comuna Tupilați (Neamț).

Când i-au verificat mașina, polițiștii romașcani au găsit 5.200 pachete de țigări netimbrate. „La data de 10 martie 2021, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către polițiștii din cadrul IPJ Suceava despre faptul că un conducător auto nu a oprit la semnalul regulamentar al echipajului de poliţie pe raza judeţului Suceava. În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit autoturismul în cauză, staționat în parcarea unei unități economice din localitatea Tupilați”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. La verificări s-a constatat faptul că numerele de înmatriculare ale vehiculului sunt false și în urma percheziţiei efectuate asupra autoturismului au fost descoperite 5.200 de pachete de țigarete fără timbru.

Ţigaretele susceptibile a fi provenite din contrabandă și autoturismul folosit la transportul acestora au fost indisponibilizate de polițiști. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals și contrabandă.

C.I.

Articolul precedentBărbat scos conștient dintr-o fântână adâncă de 30 de metri
Articolul următorUn polițist a salvat doi oameni dintr-o mașină în flăcări