0:00

Un contrabandist urmărit de poliţie s-a oprit cu Mercedesul într-o clădire, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii de la Biroul de Ordine Publică Roman au avut de furcă, în ziua de 1 iunie, cu un contrabandist de ţigări din Suceava. Bărbatul, care are 47 de ani, conducea un Mercedes pe strada Nicolae Bălcescu şi n-a oprit la semnalul poliţiştilor. Echipajul a pornit în urmărirea lui, iar după 700 – 800 de metri, maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit în peretele clădirii unui post de transformare.

În acel moment, conducătorul auto a coborât din autoturismul avariat şi ar fi încercat să se sustragă prin escaladarea unui gard, fiind prins și imobilizat de un echipaj mixt format din polițiști și jandarmi. În urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii au descoperit în interiorul acestuia 9.463 de pachete de țigarete fără timbru, susceptibile a fi provenite din contrabandă.Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman”, a declarat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Cele 189.260 de ţigarete, în valoare de aproximativ 105.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării. Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, sub acuzaţia de contrabandă.

C.M.Un contrabandist urmărit de poliţie s-a oprit cu Mercedesul într-o clădire, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentDoi copii din Neamț s-au vaccinat de ziua lor
Articolul următorPiatra Neamț – noi pași concreți către un transport public modern