Un accident, în care au fost implicate un camion și două autoturisme, s-a petrecut în această după-amiază la Secuienii Noi, pe drumul european E85. Din impact a rezultat rănirea a patru persoane, cu vârste de 19-20 ani, toate din același autoturism.

”La locul accidentului s-au deplasat o autospecială, o ambulanță SMURD și două de la SAJ”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. ”Toți răniții au ieșit singuri din autoturism, au fost diagnosticați inițial cu policontuzii și transportați la spital ”.

Actualizare: Accidentul s-a petrecut în intersecția drumului european cu drumul comunal care duce în satul Bașta. Dinspre Bașta venea un autocamion încărcat cu baloturi de fân, care avea intenția să traverseze europeana, și care oprise pentru a da prioritate. Dinspre Bacău spre Roman circula un autoturism marca BMW, iar dinspre Roman circula un autoturism marca Ford, cu numere de înmatriculare roșii. Conducătorul Ford-ului, un tânăr de 20 de ani,  a vrut să vireze la stânga, spre Bașta, și a apreciat că are timp să o facă. Atfel încât i-a tăiat calea BMW-ului. Conducătorul acestuia a avut prezența de spirit și a virat complet dreapta spre a evita Fordul, dar n-a reușit decât să evite un impact frontal. Cele două autovehicule s-au tamponat lateral, iar Ford-ul are și partea frontală distrusă. În BMW era un singur călător (care a scăpat nevătămat), iar în Ford erau patru călători, două fete de 19 ani și doi băieți de 20 de ani. În momentul redactării știrii se făcuseră radiografii și ecografii și se așteptau rezultatele. O fată are o contuzie lombară, celaltă fiind ănsă policontuzionată. Șoferul are fractură de cot, iar celălalt băiat prezintă traumatism craniocerebral.

(C.M. și D

Articolul precedentDonare de obiecte pentru regizorul Radu Afrim
Articolul următorSezonul gripei aviare închis la Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.