0:00

Polițiștii nemțeni cer ajutorul oricui poate ajuta cu informații la găsirea unui bărbat de 51 de ani și a unei femei de 46 de ani.

Un bărbat și o femeie sunt dați dispăruți, cine i-a văzut să sune la 112!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Ion Archip, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Podoleni, a fost dat dispărut de către sora sa, în vârstă de 62 de ani ieri, 24 august. Aceasta a declarat polițiștilor că fratele ei a plecat în 15 august de la ferma la care lucra și nu mai știe nimic de el. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul a fost văzut la fermă, ultima dată, în ziua de 20 august. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou galben şi blugi albaștri, alte semnalmente fiind: înălţime – 1,70 m, păr negru, ochi căprui, fără semne particulare.

Tot ieri a fost anunțată dispariția unei femei în vârstă de 46 de ani, din Săbăoani. Sesizarea a fost făcută de fiica ei de 18 ani, care le-a spus polițiștilor că mama ei, Anca Daniela Drăgușanu, a plecat de acasă din data de 21 august și nu s-a mai întors.

Un bărbat și o femeie sunt dați dispăruți, cine i-a văzut să sune la 112!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un tricou gri, blugi negri, fiind încălţată cu adidaşi negri. Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 70 de kilograme, păr castaniu, ochi căprui.

Polițiștii au efectuat verificări pentru ambii dispăruți pe raza localităţilor de domiciliu şi în împrejurimi.

A.H.

Articolul precedentCOD PORTOCALIU Instabilitate atmosferică în Regiunea Nord-Est
Articolul următorAlți 25 de nemțeni au aflat că sunt pozitivi Covid. 175 cazuri noi în regiunea Nord-Est