Ieri, 26 august, o femeie din Petricani a reclamat la 112 un conflict cu vecinul său.

Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului, a discutat cu vecinul de 41 de ani, care a spus că nu există niciun conflict. În acel moment, fiul reclamantei, un bărbat de 37 de ani, a apărut înarmat cu un topor şi a început să-l ameninţe pe vecin, în faţa poliţiştilor.

“În prezența polițiștilor, fiul persoanei reclamante, un bărbat de 37 de ani, din Petricani, ar fi devenit recalcitrant, nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor de a înceta acțiunile violente și folosindu-se de un topor, ar fi continuat să adreseze amenințări cu acte de violență, de natură să îi provoace o stare de temere, bărbatului de 41 de ani. Deoarece bărbatul nu s-a supus somațiilor, polițiștii au intervenit prompt, procedând la imobilizarea și încătușarea acestuia“, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

În baza probatoriului administrat, procurorul a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore și cercetarea acestuia pentru amenințare. Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Angela Croitoru

Articolul precedentBeat la volan, a bușit două mașini parcate
Articolul următorAngajat al Senatului – prins la intrarea în clădire cu pliculeț de cannabis