Un bărbat înjunghiat, adus cu ambulanța, a fugit din spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Cel care l-a înjunghiat, un bărbat de 72 de ani, este și cel care, la ora 1.20, a sesizat incidentul la 112. Omul a alertat polițiștii ca să reclame că se ceartă cu cel care împărțea aceeași locuință și care a intrat peste el în cameră. Până la sosirea echipajului, bătrânul a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat pe chiriaș: „Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit că, în timp ce se aflau la domiciliu, un bărbat de 36 de ani ar fi pătruns în camera bărbatului de 72 de ani, unde pe fondul unui conflict spontan, acesta din urmă a luat un obiect ascuțit tăietor cu care l-a lovit pe celălalt bărbat, în zona spatelui. Bărbatul de 36 de ani a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a precizat Dimitrie Mocanu, ofițerul de presă al IPJ Neamț.

***Știre inițială***

Azi noapte, 6 iulie, în urma unui scandal ce a avut loc în municipiul Roman, un bărbat a fost înjunghiat și a fost adus cu ambulanța la spital. Tânărul, în vârstă de 36 de ani, a fost preluat, la ora 1.44, de echipajul medical, având o rană în partea stângă a spatelui și a fost predat în Urgența spitalului municipal. Cu toate că era încă sângerând, tânărul n-a mai așteptat să fie investigat și a preferat să se facă nevăzut: „Pacientul a fost adus cu ambulanța la ora 2.14, cu plagă înjunghiată la baza hemitoracelui stâng posterior. A plecat fără aviz medical la ora 3.12”, a precizat Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman. N-ar fi exclus ca tânărul înjunghiat să fi fost tocmai cel care a provocat scandalul și poate de aceea a fugit din spital. Acest detaliu și altele care să stabilească exact ce s-a întâmplat la Roman urmează să fie precizate de polițiștii sesizați la 112.

(C.I.)

Articolul precedentNoi avertizări COD GALBEN pentru judeţele Regiunii Nord-Est
Articolul următorTeribil accident: Trei persoane au murit și două au fost rănite, după ce mașina în care erau a fost lovită de un tren de persoane