pietricica turism

Azi noapte, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Bicazu Ardelean, a fost spulberat de trenul care se îndrepta dinspre Bicaz spre Bacău. Accidentul feroviar s-a produs în noaptea de 27 spre 28 mai, la ora 23.37, în localitatea Tarcău. Conductorul trenului a anunțat evenimentul la 112, iar la fața locului au ajuns un echipaj de ambulanță și polițiștii feroviari. Cadrele medicale n-au mai avut ce face, decât să constate decesul. Polițiștii de la Transporturi Feroviare au făcut cercetările pentru a stabili cine este victima și ce s-a petrecut.

„Polițiștii Biroului Județean de Transporturi Neamț au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost surprins și accidentat de locomotiva trenului care circula pe ruta Bicaz – Bacău. În urma cercetărilor, persoana decedată a fost identificată în persoana unui bărbat de 52 de ani, din Bicazu Ardelean. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii decesului. Nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea unei fapte penale”, a declarat Georgiana Moșu, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

Bărbatul muncea la fabrica de cherestea din Tarcău, dar se pare că nu locuia în comună sau în orașul Bicaz, ci făcea naveta. (C.I.)