Ieri seară, 22 august, în orei 22.30, un bărbat de 40 de ani, din Pipirig a fost găsit inconştient lângă o casă din Nemţişor. Proprietarul casei ar fi auzit strigăte şi când a ieşit afară l-a găsit pe bărbat agăţat de porţi.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 22 august, persoana în cauză, ar fi consumat, împreună cu alte două persoane, băuturi alcoolice la imobilul respectiv. În jurul orei 22.30 proprietarul imobilului, a auzit strigăte de larmă și ieșind în fața imobilului, a identificat bărbatul de 40 de ani, care era agățat de țepușele din metal ale porților imobilului său“, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Medicii de pe ambulanţă au efectuat mai multe manevre de resuscitare, dar bărbatul nu şi-a revenit, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Neamţ, unde a fost pronunțat decesul. S-ar părea că acesta şi-a secţionat artera femurală în ţepuşele metalice ale gardului pe care a încercat să-l escaladeze.

Polițiștii au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă. Sursă: aaz.ro

Articolul precedentȘtire actualizată. Restricții pentru profesorii nevaccinați
Articolul următorCeartă între doi tineri terminată cu un accident
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.