0:00

Astăzi, 26 septembrie, în comuna Mircești din județul Iaşi, a avut loc o coliziune între un TIR şi un autoturism în care se afla doar şoferul, un bărbat în vârstă de 74 de ani.

Şoferul autoturismului a rămas încarcerat între fiarele controsionate ale maşinii. Pompierii romaşcani au fost solicitaţi să ajute la descarcerare împreună cu colegii de la ISU Iași.

Un bărbat din Neamț a murit într-un autoturism lovit de un TIR. Pompieri şi paramedici romaşcani au acţionat la faţa locului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„Soferul autocamionului este evaluat medical de catre echipajul de prim ajutor calificat sosit de la ISU Neamţ. Din nefericire, şoferul autoturismului, în vârstă de 74 de ani a fost declarat decedat, la ora 11.37, de către medicul de pe ESA (elicopterul SMURD). Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat de 74 de ani ce nu prezenta semne vitale”, precizează ISU Iaşi.

Un bărbat din Neamț a murit într-un autoturism lovit de un TIR. Pompieri şi paramedici romaşcani au acţionat la faţa locului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Autoturismul lovit de TIR avea numere de înmatriculare din Neamţ.

Conducătorul TIR – ului, un bărbat de 25 de ani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă Roman, dar a refuzat transportul la spital.

Conform informațiilor IPJ Iași, bărbatul decedat este din județul Neamț.

Un bărbat din Neamț a murit într-un autoturism lovit de un TIR. Pompieri şi paramedici romaşcani au acţionat la faţa locului, ZCH NEWS - sursa ta de informații Un bărbat din Neamț a murit într-un autoturism lovit de un TIR. Pompieri şi paramedici romaşcani au acţionat la faţa locului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

Foto: ISU Iași

Articolul precedentTrenuri suspendate Piatra-Neamţ – Bacău şi Bicaz – Bacău. CFR asigură transportul cu mijloace auto
Articolul următorPNL Neamț: ”În cazul Luțca, PSD și Ionel Arsene aleg indiferența în locul soluțiilor concrete propuse de PNL Neamț”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.