Un bărbat a murit înecat cu o clătită, altuia i-a stat inima după ce-a muncit la câmp, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi bărbați au murit, la nici jumătate de oră unul după altul, în ziua de 1 iulie. La ora 13,22 un echipaj de ambulanță a fost chemat la Hanu Ancuței, unde un bărbat de 60 de ani, care mânca o clătită, s-a înecat și s-a sufocat. Omul era transportat de familie de la un azil la altul, iar rudele s-au gândit să facă un popas și să mănânce ceva bun. Din nefericire, bărbatul s-a înecat, n-a mai putut să respire și a intrat în stop cardiac. Manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat, așa că a fost constatat decesul.

La ora 13,50, o altă ambulanță a plecat spre Poiana Largului, unde unui bărbat de 54 de ani i s-a făcut rău, după ce-a muncise la câmp pe o căldură insuportabilă. Când a văzut că se simte din ce în ce mai rău, a plecat spre casă, dar imediat după ce-a ajuns, s-a prăbușit din picioare.

Primii care au ajuns la fața locului au fost paramedicii de pe ambulanța de la Garda 2 Poiana Teiului, care au început manevrele de resucitare. Între timp a ajuns și ambulanța SAJ, iar personalul medical a continuat resuscitarea, care n-a avut, însă, efect. Omul era cunoscut cu probleme cardiace și, cu atât mai mult, n-ar fi trebuit să facă efort pe asemenea căldură.

C.M.

Articolul precedent600 de euro pentru proba practică la permis, instructor trimis în judecată
Articolul următorPrimarul Bacăului a fost trimis în judecată de DNA