0:00

Un bărbat a încercat să îi dea foc femeii cu care locuia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 60 de ani din comuna Ștefan cel Mare a încercat să îi dea foc femeii cu care locuia. El a turnat mai întâi benzină pe o ușă,  apoi a continuat să toarne combustibil pe lucrurile din casă. El a reuşit să o stropească şi pe femeia cu care locuia sub acelaşi acoperiş. Ea a reuşit să fugă şi să sune la poliţie.

Între cei doi exista un contract prin care femeia urma să primească casa, cu condiţia să îl îngrijească pe bărbat. Pe fondul consumului de alcool, bărbatul a recurs la acest gest, după o ceartă cu colocatara sa. Fapta a fost comisă marți, 27 septembrie.

„Din cercetări reiese că bărbatul ştia foarte bine ce face, chiar dacă consumase alcool. A avut intenţia vădită de a ucide, de vreme ce a turnat benzină prin casă şi pe ea şi a dat foc. Între cei doi, potrivit declaraţiilor femeii, nu exista o relaţie amoroasă, era doar în capul lui. S-ar părea că a fost vorba şi de gelozie la mijloc. El nu recunoaşte nimic, a declarat că femeia ar fi gătit ceva pe aragaz şi de acolo ar fi luat foc lucrurile din casă, însă au fost găsite suficiente dovezi legate de incendiere şi de tentativa de omor”, a declarat procurorul Marius Emil Ianuş, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Procurorul de caz a cerut arestarea preventivă a bărbatului considerând că există suficiente probe pentru susţinerea acuzaţiilor de tentativă de omor şi distrugere prin incendiere. Magistraţii Tribunalului Neamţ au aprobat, pe 2 octombrie, arestarea preventivă a lui Constantin Bobric pentru 30 de zile.

Un bărbat a încercat să îi dea foc femeii cu care locuia, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

Articolul precedentPiatra-Neamț: Un șofer care a lovit alte două mașini a ajuns în stare gravă la spital
Articolul următorZiua Educației, din 5 octombrie, zi liberă în învățământ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.