0:00

Actualizare: În această seară, 16 iulie, băiatul a fost găsit la un unchi de-al său, în comuna Horia, după cum a precizat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Cât a lipsit, adolescentul nu a fost victima vreunei infracțiuni. A fost condus înapoi la centrul din Roman.

****Știre inițială****

Poliția cere ajutorul oricui are informații ce pot ajuta la găsirea unui băiat de 13 ani și a unui bărbat de 37 de ani care sunt dați dispăruți.

Vasile Cristin Belei nu este la prima plecare fără bilet de voie din Centrul de Educație Incluzivă Roman. Angajații centrului au sesizat Poliția municipiului Roman încă de ieri, 15 iulie, polițiștii l-au căutat și în comunele învecinate, dar nu l-au găsit.

Un băiat și un bărbat dați dispăruți sunt căutați de poliție, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 67 de kilograme, ochi căprui, păr șaten tuns scurt. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou albastru, pantaloni tip jeans de culoare albastră, fiind încălţat cu adidaşi.

Bărbatul de 37 de ani este din Crăcăoani și a fost dat dispărut de mama lui, azi dimineață, după ce l-a așteptat mai bine de două ore în fața Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț, unde trebuiau să se întâlnească. Din verificările efectuate de polițiștii din Piatra-Neamț, a reieșit că în jurul orei 7 bărbatul a plecat de la domiciliu cu un mijloc de transport în comun spre Piatra Neamț, unde în jurul orei 8 trebuia să se întâlnească cu mama sa, dar nu a mai ajuns și nici nu a mai răspuns la telefon.

Un băiat și un bărbat dați dispăruți sunt căutați de poliție, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Bărbatul se numește Florin Crăciun și la momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă, fiind încălțat cu adidași albaștri. Semnalmente:  înălţime – 1,70 m, greutate – 70 de kilograme, păr șaten tuns scurt, fără semne distinctive.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

(C.I.)

Articolul precedentSpital Târgu Neamţ: Dr. Florin Apostoae revine pe funcţie
Articolul următorNoi avertizări de furtuni în Neamț